Aanmelden

spinnenweb gezondheid

Aanmelden

Zelf aanmelden

Wilt u meedoen aan activiteiten van het Leerhuis? Dat kan! 

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. U kunt hiervoor bellen of een bericht sturen naar 06-10087161  of stuur een e-mail. Zodra wij uw gegevens hebben, nemen wij contact met u op. We plannen dan een afspraak wanneer het u uit komt.  Hierin kijken wij waar u aan wilt werken en of de activiteiten van het Leerhuis passen bij uw leerwens.

Wij laten u na dit gesprek meteen weten of u deel kunt nemen aan een van de activiteiten in het programma. Is er niet direct plaats bij de activiteit waar u graag aan wilt deelnemen, dan houden wij u op de hoogte over wanneer u kunt gaan deelnemen. Ook kijken we met u welke stappen u in de tussentijd kunt nemen.

Aanmelding door professional

Wilt u als professional een deelnemer aanmelden? Dan vragen wij u om hier het aanmeldformulier in te vullen en naar ons terug te sturen. Graag willen wij van u weten wat de reden is dat u de deelnemer aanmeldt bij het Leerhuis. U kent de deelnemer vaak al beter en heeft al een beeld van waar de leerwensen liggen.

Als de deelnemer is ingedeeld in klantprofiel 4, dan wordt de deelnemer gekoppeld aan een van onze participatiecoaches, die de individuele begeleiding op zich zal nemen.

Ook mensen die geen uitkering hebben of in een ander klantprofiel vallen kunnen activiteiten volgen binnen het Leerhuis. Aan hen wordt echter geen individuele begeleiding geboden.

Download het aanmeldformulier door hieronder op de knop Aanmelden te drukken.

Stuur het ingevulde formulier naar info@leerhuisculemborg.nl