Aanmelden

spinnenweb gezondheid

Aanmelden

Zelf aanmelden

Wil je meedoen aan activiteiten van het Leerhuis? Dat kan!

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor bellen of een bericht sturen naar 06-10087161 of stuur een e-mail. Zodra wij jouw gegevens hebben, nemen wij contact met je op. We plannen dan een afspraak wanneer het jou uit komt.  Hierin kijken wij waar je aan wilt werken en of de activiteiten van het Leerhuis passen bij jouw leerwens.

Wij laten je na dit gesprek meteen weten of je deel kunt nemen aan een van de activiteiten in het programma. Is er niet direct plaats bij de activiteit waar je graag aan wilt deelnemen, dan houden wij je op de hoogte over wanneer je kunt gaan deelnemen. Ook kijken we met jou welke stappen je in de tussentijd kunt nemen.

Aanmelding door professional

Wil je als professional een deelnemer aanmelden? Dan vragen wij je om het aanmeldformulier onder aan deze pagina in te vullen en naar ons terug te sturen. Graag willen wij van jou weten wat de reden is dat je de deelnemer aanmeldt bij het Leerhuis. Jij kent de deelnemer vaak al beter en hebt al een beeld van waar de leerwensen liggen.

Als de deelnemer is ingedeeld in klantprofiel 4, dan wordt de deelnemer gekoppeld aan een van onze participatiecoaches, die de individuele begeleiding op zich zal nemen.

Ook mensen die geen uitkering hebben of in een ander klantprofiel vallen kunnen activiteiten volgen binnen het Leerhuis. Aan hen wordt echter geen individuele begeleiding geboden.

Download het aanmeldformulier door hieronder op de knop Aanmelden te drukken.

Stuur het ingevulde formulier naar info@leerhuisculemborg.nl


Aanmelden professional